Om oss

Nicklas Söderberg heter jag som driver den här sidan. Jag tränar skidskytte och älskar allt som har med skidor och vintersporter att göra. Som förhoppningsvis uppskattad skidinstruktör bor jag halva året i kalla trakter uppe i norr.

Jag är van vid kalla trakter då jag är uppväxt i en småort i norra Kanada. Där är under minus 30 grader på vintern mer vanligt än undantag och grader runt minus 30 grader är ingen ovanlighet. Sträng kyla är inget man skyr om man har bott där. I Kanada finns lite andra typer av skidskytte med andra regler som skiljer sig från de internationella tävlingarna. Men jag tycker ändå att all slags skidskytte är lika bra.

Som du säkert har förstått vid det här laget, så är den här hemsidan tillägnad allt som har skidskytte och längdskidåkning att göra. Om du har något tips åt oss eller om det är något du vill läsa mer om får du gärna skicka oss ett meddelande på sidan ”kontakta oss”.