Möt Marita i biljettgruppen

Möt Marita – funktionär i biljettgruppen

Under världscupen 2017, sista genrepet innan VM, arbetade drygt 750 funktionärer med att skapa bästa möjliga förfest. Vi passade på att träffa några av dem under veckan varav en var Marita Bardosson Svedberg som gjorde sitt första år som funktionär i biljettgruppen.

– Jag är nybörjare i år, det är bara andra dagen jag är här. Men det blir intressant, nu är det ju laddning inför 2019! 

Var det på eget initiativ som du valde att bli funktionär eller är det någon som lurat hit dig? 

– Nej, jag har inte blivit hitlurad heller. Jag slutade jobba fjol höst och tänkte att det kan vara kul att vara med på Världscupen och vara volontär. Sen har jag många kompisar som är här och jobbar på olika ställen. Det blir kul att få se evenemanget från andra sidan. 

Så efter den här veckan gör du inte något avslag inför VM? 

– Nej, då satsar vi förfullt! 

Info biljettgruppen 

Biljettgruppen ingår i huvudgruppen Marknad/Event och är en del av att göra publikupplevelsen så bra som möjligt. Förutom att planera och strukturera förköp inför tävlingarna ser denna grupp till att våra besökare tar sig in på området på ett smidigt sätt, oavsett om de har förköp eller vill köpa biljett på plats. Och medan biljetten scannas eller köps passar de på att skicka med besökaren lite information kring dagens aktiviteter på stadion.

Läs mer om biljettgruppen och övriga funktionärsgrupper

Vill du vara med 2019? Ansök som funktionär!

Har du frågor kring att vara funktionär?
Maila funktionar@skidskytte.se så svarar vi gärna!