VM-Cafe

Några gånger under året bjuder vi, tillsammans med Östersundsposten, in till VM-Café på Storsjöteatern i Östersund. Här kan du fika eller ta något att äta samtidigt som du får det senaste från VM-regionen. Vi möter tre personer i heta stolen, lyssnar till intressanta gäster och minglar med både skidskyttelandslaget och ÖPs journalister. Varmt Välkommen! 

29 maj, 19:00 på Biathlon Family House, Storsjöteatern i Östersund
VM Café – Så skapar vi ett VM i Värdsklass

18:30 Dörrarna öppnas

19:00-20:00
– Hur upplever de inbitna skidskyttefansen Östersund och vad menar de krävs för bästa möjliga VM-fest nästa år?
Bosse Lindström, kanske mer känd som viking i svenska fancluben Biathlon Family Sweden, berättar om sina upplevelser från stora skidskyttearrangemang. Vi får en spännande inblick i skidskyttefansens önskemål och förväntningar på VM 2019.

– Nyfiken på att hyra ut under VM?
Många vill vara på plats och uppleva Skidskytte-VM och efterfrågan på boende är stor. Stina Stein från Visit Östersund berättar hur de arbetar för att alla ska få en sovplats och hur vi tillsammans kan bredda utbudet genom att hyra ut ett rum, en stuga eller kanske ett helt hus.

– Värdskap i Världsklass
Hotell, taxi, restauranger och privatpersoner. Det är många även utanför själva VM-tävlingarna på stadion som kommer att ha en viktig del i besökarnas upplevelse av VM och Östersund. Nicki Eby, hotelldirektör på VMs officiella hotell Clarion Hotel Grand i Östersund inspirerar oss att tillsammans skapa ett VM med värdskap i världsklass.

Ingen föranmälan krävs men anmäl gärna i vårt Facebookevent om ni är intresserade.
Varmt välkomna!

Kommande VM-Caféer:

30 juni After run i samband med St Olavsloppets målgång (mer info kommer)
25 juli VM Café med mattema
18 september VM Café
23 oktober VM Café
2 december VM Café
21 december VM Café

Tidigare VM-Caféer: 

20 februari – Mixstafett från PyeongChang

Har du frågor? info@2019ostersund.se

Loggor VMCafe

SparaSpara

SparaSpara