fbpx
Glädje på läktaren 2016

100 dagar kvar till förfesten

Äntligen börjar den snöfria delen av året närma sig sitt slut och idag är det endast 100 dagar kvar till världscuppremiären i Östersund. Den 26 november till 3 december bjuds det på både glädje och spänning när världseliten i skidskytte gör upp om placeringarna. Det blir en första kraftmätning på årets OS-säsong och ett sista genrep i Östersund inför hemma-VM 2019.

– 2017 års världscup kallar vi för förfesten till skidskytte-VM 2019, berättar VM-generalen Patrik Jemteborn. Dels för att det blir vår uppvärmning och vår självklara chans att testa, smaka, tänja och mingla med nya bekantskaper för att höra hur vi tillsammans vill skapa VM-vintern 2019. Dessutom är förfest ett riktigt bra ord för att beskriva vad skidskytte handlar om – en jublande glad festplats för alla generationer som ska vara tillgänglig för alla dem som vill dela glädjen med likasinnade!

För att markera 100-dagars markeringen får alla som köper sin biljett under fredagen 18 augusti en snygg VM-tröja med I’ll be there tryck hemskickad till sig. Mer info om biljetter och program till Världscuppremiären hittar ni på www.worldcupostersund.se